Workshops en coaching

voor ondersteuning van muziekteams

Door mijn muziektheoretische kennis en ervaring met alle leeftijden, kan ik ondersteuning geven aan zaken als:

 • Hoe leer ik muzieknoten lezen?
 • Wat zijn kruizen en mollen?
 • Hoe zit het met toonsoorten?
 • Hoe zet ik toonsoorten om als het niet/moeilijk te spelen is?
 • Stel je hebt alleen bladmuziek van piano en wilt het spelen voor gitaar, hoe doe je dat?
 • Hoe maak ik basisakkoorden mooier?
 • Wat is het systeem achter akkoorden als bijvoorbeeld A7, G6, Em7, Dsus 4, Cdim?

Ik geef interactieve workshops op maat op het gebied van muziektheorie en sluit aan bij de niveaus die er zijn (na een vrijblijvende intake). Ik heb de knowhow om bovenstaande over te brengen op een leerzame en leuke manier.

Ik kan ook coaching geven op de volgende gebieden:

 • Welk ritme je gebruikt bij muziekstukken
 • Houding bij het spelen en zingen
 • Een goede warming-up vooraf
 • Organisatie van een muziekgroep

Interactieve workshop in theorie en praktijk

Of je nu een beginner of een gevorderde muzikant bent, ik kan je helpen je vaardigheden verder te ontwikkelen in het bespelen van de gitaar. Als je nu speelt in een band of in een aanbiddingsteam van een kerk, kan ik je verder helpen om naar een volgend niveau door te groeien.

Mocht je tegen specifieke dingen aanlopen of ben je juist enthousiast geworden, neem dan contact met mij op. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken om jouw muziekteam te versterken.

makeyup-artist-51
Bladmuziek

Diensten

Workshops en coaching

Hoe leer ik muzieknoten lezen? Wat zijn kruizen en mollen? Hoe zit het met toonsoorten? Ik geef interactieve cursussen op maat op het gebied van muziektheorie en sluit aan bij de niveau’s die er zijn (na een intake).

Arrangementen

Ik kan een bestaand muziekstuk arrangeren (bewerken) zodat het door andere instrumenten is te spelen. Stel je kent een liedje voor zang, drum en keyboard, dan kan ik dat instrumentaal maken voor bijvoorbeeld gitaar en fluit, maar ook andere combinaties zijn mogelijk.

Voorbereiding conservatorium

Bij mij kun je terecht voor de voorbereiding op het toelatingsexamen aan een conservatorium, zowel voor het theoretische als het praktische deel.

Brainstimulation (muziek therapeutisch)

Er zijn problemen met het brein die niet op een standaard manier genezen. Te denken valt aan beschadiging van de hersenen, maar ook leerproblematiek.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mirjam Remmelink. Blijf op de hoogte van nieuwe cd's, muziek, programma's en speciale evenementen. Ik zal je niet vaker dan tweemaal per jaar een e-mail sturen.

15 + 12 =

Gitaar opmaak Mirjam Remmelink

Neem contact op

info@mirjamremmelink.nl

Volg me op social

Stuur me een email