Over Mirjam

Ik ben Mirjam Remmelink. Ik ben afgestudeerd aan het Amsterdamse conservatorium als gitarist en eerstegraads bevoegd docent. Ik heb me gespecialiseerd in akoestische gitaar. Ik ben in mijn element als ik mijn eigen bewerkte stukken solo speel, met alles erop en eraan. Gitaar is een fantastisch instrument!

 Na mijn conservatoriumperiode heb ik les gegeven op verschillende (muziek)scholen en daarnaast ook opgetreden in verschillende verbanden.
In de loop van de tijd heb ik een master in de onderwijskunde behaald, om kennis op te doen in de gehele breedte van het onderwijs, zoals hoe psychologische en cognitieve processen in relatie staan tot leren (het brein, hersenfuncties), maar ook ziektebeelden volgens de DSM-criteria.  Opgegroeid in een niet christelijke omgeving, heb ik Jezus leren kennen tijdens mijn conservatoriumperiode. Dat brengt met zich mee dat ik naast reguliere muziek, ook thuis ben in de muziek die wordt gemaakt in christelijke kringen.

Ik ben iemand die van originaliteit houdt en graag iets nieuws verzint. Naast het bespelen van gitaar op een hoog professioneel niveau, componeer ik ook muziekstukken voor verschillende formaties. Verder maak ik graag arrangementen van bestaande muziekstukken. Het heeft mijn passie om mensen de vrolijkmakende, helende en rustgevende werking van muziek te laten ervaren.

makeyup-artist-51
Muziek vlinder

Diensten

Workshops en coaching

Hoe leer ik muzieknoten lezen? Wat zijn kruizen en mollen? Hoe zit het met toonsoorten? Ik geef interactieve cursussen op maat op het gebied van muziektheorie en sluit aan bij de niveau’s die er zijn (na een intake).

Arrangementen

Ik kan een bestaand muziekstuk arrangeren (bewerken) zodat het door andere instrumenten is te spelen. Stel je kent een liedje voor zang, drum en keyboard, dan kan ik dat instrumentaal maken voor bijvoorbeeld gitaar en fluit, maar ook andere combinaties zijn mogelijk.

Voorbereiding conservatorium

Bij mij kun je terecht voor de voorbereiding op het toelatingsexamen aan een conservatorium, zowel voor het theoretische als het praktische deel.

Brainstimulation (muziek therapeutisch)

Er zijn problemen met het brein die niet op een standaard manier genezen. Te denken valt aan beschadiging van de hersenen, maar ook leerproblematiek.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mirjam Remmelink. Blijf op de hoogte van nieuwe cd's, muziek, programma's en speciale evenementen. Ik zal je niet vaker dan tweemaal per jaar een e-mail sturen.

12 + 6 =

Gitaar opmaak Mirjam Remmelink

Neem contact op

info@mirjamremmelink.nl

Volg me op social

Stuur me een email